Bojan Jambrošić: “Medijima nisam zanimljiv zbog dosadnog života!”

U organizaciji Udruge invalida i djece s posebnim potrebama “Zajedno Benkovac” večeras se u sportskoj dvorani Osnovne škole Benkovac održava humanitarni koncert s početkom u 19 sati. Na koncertu za sve članove udruge, koji su pretežno djeca od 9 mjeseci pa do 25 godina, nastupaju, poznati mladi hrvatski pjevač Bojan Jambrošić i prateći bend Otkazani let, ženska klapa Kandelora iz Zemunika Donjeg te muške klape Kaleta iz Zadra te Asseria iz Benkovca.

Najveća zvijezda ovog humanitarnog koncerta mladi Bojan Jambrošić koji će zasigurno privući veliki broj mladih Benkovčana, nedavno je nakon četiri godine objavio drugi studijski album. Nakon prvog albuma Bojana Jambrošića, za koji mu je dodijeljena i Zlatna ploča, ali i za koji je dobio priznanje struke, nominacijom za Porin, kao novi izvođač, Bojan opet obara vrhove top ljestvica. Kako je već okusio čari estradnog svijeta, osvojio i šarmirao srca publike, ostvario uspjeh sa svojim hit singlovima, odradio nekoliko koncertnih turneja, s razlogom možemo reći kako je Bojan spreman za nove vrhunce u karijeri, koje donosi novi album.

– Opće poznata je činjenica da se rado odazivam na pozive vezane uz humanitarni rad. Tako ću i večeras sa svojim pratećim bendom “Otkazani let” dati sve od sebe da usrećimo štićenike Udruge invalida i djece s posebnim potrebama “Zajedno Benkovac” te da prikupimo što više sredstava za rad te Udruge. Smatram da svojim glasom i pjesmom  mogu pomoći i dok je to tako rado ću se odazivati na ovakve manifestacije, kazao je Bojan.

Hit pjesme sa albuma prvijenca kao što su,  “Ne govori da me znaš”, “Jedna i jedina”, “Preko ruba vremena”, “U našoj maloj sobi”,  “Bez mene sretnija”, “Bolji od ljubavi” … u vrlo kratkom vremenu odlično su prihvaćene i dale mu dobar vjetar u leđa. Nakon toga je došla suradnja s producentima serije “Ruža vjetrova”  gdje je naslovnom pjesmom ovog serijala najavio  rad na svom drugom studijskom albumu. U međuvremenu se zajedno s autorom i producentom, Antom Pecotićem, zatvorio u studio i radio na novim pjesmama. Nakon posljednjeg singla “Na dobroj strani ljubavi”, koji je vrlo brzo osvojio domaći eter, došlo je vrijeme za novu premijeru pjesme pod nazivom “Hajdemo zajedno”.

– Četiri godine su prošle od albuma prvijenca, ali u međuprostoru nisam besposličario. Radio sam na novim pjesmama. Bio sam prisutan, odnosno nikada nisam na duže vrijeme odustao od glazbe. Uvijek sam imao tu nekakvu konstantu u svome radu, no možda svojim “dosadnim” privatnim životom nisam bio nametljiv, odnosno zanimljiv medijima, s nekakvim skandalima koje možda veći broj ljudi traži te se stoga vjerojatno činilo kako sam se povukao u ovom poslu, možda je to razlog, zaključio je Bojan.

Nakon pjesme “Na dobroj strani ljubavi”, koja je dugo vremena bila u vrhu HR TOP 40, ista stvar se dogodila i s pjesmom “Hajdemo zajedno”.

– Smatram da je reakcija na moj novi album jako dobra i moram priznati da sam prihvatom od strane publike više nego zadovoljan, prvenstveno stoga jer su se prva dva singla našla u samom vrhu top ljestvica. Za sada gostujem po manjim gradovima i promoviram novi album, od Zagorja, Koprivnice, večeras Benkovca i sl. dok ću s pravom turnejom krenuti iza Nove godine. Sada imam dogovorenih dosta nastupa u prosincu, iako još nemam neki konkretan angažman za Božić ili doček Nove godine. stoga planiram otići na put u Njemačku, no ukoliko iskrsne neka zanimljiva ponuda rado ću je prihvatiti, kazao je Bojan.

Na novom albumu nalazi se deset pop hitova, “Hajdemo zajedno”, “Na dobroj strani ljubavi”, “Obećana ljubav”, “Neka to bude meni”, “Sve oko nje”, “Uspomene”, “Obećajem”, “Kob”, “Ruža vjetrova”, uključujući i duet, u pjesmi “Voli me još ovu noć”,  obradu poznatog hita grupe Denis&Denis gdje se konačno ostvarila zajednička želja o suradnji Bojana i njegove kolegice Carle Belovari.

– Carla i ja smo već dugo godina izvrsni prijatelji te smo zajednički duet planirali već duže vremena. No, evo tek sada na ovom albumu smo uspjeli realizirati našu suradnju i to upravo u pjesmi “Voli me još ovu noć”, koju su nam iz Dallasa ponudili, a mi na veliko zadovoljstvo prihvatili. Naravno, vjerujem da je ova pjesma samo početak naše suradnje i da zasigurno neće biti posljednji duet koji ćemo zajedno snimiti. Navedenu pjesmu smo malo promijenili što se tiče vokalnog aranžmana i prilagodili je sebi i današnjem vremenu te vjerujem da će se jako svidjeti slušateljima, zaključio je Bojan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...