Bura porušila i štandove na pijaci na Poluotoku!

Nakon što smo danas javili kako je bura srušila stablo na Poluotoku kod stare Tehničke škole i pritom potpuno uništila jedno vozilo i oštetila još nekoliko, slika koju smo večeras zatekli u šetnji Poluotokom nije nas posebno iznenadila.

Bura koja je posustaje porušila je i većinu štandova na zadarskoj pijaci na Poluotoku, no kako su štanderi i prodavači već rano popodne napustili svoja prodajna mjesta, isti prizori, vjerujemo, dočekat će ih ujutro.

 

Uništeno vozilo, bura, pad stabla

Bura potpuno uništila automobil

Orkanska bura ruši stabla i u središtu Zadra. Na parkiralištu pokraj stare zgrade nekadašnje Tehničke škole srušeno stablo uništilo je jedan osobni automobil, a nekoliko ih je oštetilo.

U šoku i nevjerici, vlasnik koji je jedva prepoznao svoj automobila pod krošnjom lipe, dao nam je izjavu – a što ću reći kakvu ‘posluku porati’. Auto je totalka. Neman riči. Srića da nije nikoga bilo i da niko nije nastrada’

Nekoliko drugih Zadrana, prošlo je bolje, uz manju štetu – a moj pežoić je još dobro proša, ali ću nastojat’ pokrit štetu.

 

Imate fotografiju?

Ako ste fotografirali štetu nastalu puhanjem bure, pošaljite nam je na [email protected] ili putem naše Facebook stranice.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...