Doris Pinčić Rogoznica priznala da nosi sina!

U HNK Zagreb sinoć je priređena svečanost dodijele Nagrada hrvatskog glumišta u 26 kategorija za ostvarenja iz područja dramske, radio i televizijske umjetnosti na temelju nominacija Hrvatskog društva dramskih umjetnika. U nazočnosti brojnih poznatih lica nagradu za mladu glumicu ispod 28 godina primila je Doris Pinčić, i to za izvrsnu ulogu u komediji ‘Lutka’ teatra ‘Gavran’.

Hvala obitelji Gavran, redateljici Mladeni i autoru Miru koji su odabrali baš mene, u vrijeme kada mi je bilo najteže, hvala Robertu Kurbaši koji je u predstavi bio partner za poželjeti, hvala i mami i tati koji se cijeli život nose s mojim glumačkim hirovima, hvala i mom suprugu Borisu Rogoznici koji je tu pored mene i večeras. Nagradu posvećujem međutim ovom dječaku koji će uskoro doći na svijet, rekla je, pokazujući prstom na trbuh, presretna laureatkinja koja se nedavno udala.

Tako je lijepa glumica koja se proslavila televizijskom serijom ‘Larin izbor’ priznala ono što je nedavno ekskluzivno donio magazin Story, a što tada nije željela priznati, da će sa suprugom Borisom Rogoznicom dobiti sina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...