HT ima novi brend, nudi blagdanske popuste

MAXobitelj donosi neograničeno surfanje i neograničene razgovore unutar fiksne mreže HT-a te obilje ekskluzivnih TV sadržaja na više od 90 domaćih i svjetskih programa.

Pod novim brendom, a u sklopu blagdanske ponude, HT će od 16. studenoga svojim korisnicima ponuditi paket MAXobitelj s objedinjenim uslugama fiksne i mobilne telefonije te televizije za neograničenu komunikaciju i zabavu unutar obitelji.

Osim toga, dva člana obitelji u mobilnoj mreži mogu koristiti neograničen broj SMS poruka i minuta međusobnih razgovora te pet tisuća minuta prema svim ostalim mrežama u Hrvatskoj. Mogu i neograničeno surfati na svom smartfhoneu gdje god se nalazili.

‘U HT-u kroz jedinstveni produkt i korporativni brend korisnicima želimo pružati najbolje usluge fiksne i mobilne telefonije pod jednim imenom te se to upravo ogleda u uvođenju usluge MAXobitelj.

Ponudom paketa MAXobitelj još jednom pokazujemo koliko blisko pratimo svjetske trendove, kao i potrebe svojih korisnika. Naime, istraživanje potreba koje smo proveli pokazalo je želju korisnika za objedinjavanjem fiksnih i mobilnih usluga.

Uvođenjem paketa MAXobitelj, HT ujedno označava i promjenu u načinima dostupnosti usluga pružanjem prilagodljivog i cjelovitog komunikacijskog rješenja na koji se korisnik može osloniti kad god poželi, bez obzira na to gdje se nalazi i koji uređaj u tom trenutku ima pri ruci’, rekao je Richard Brešković, direktor HT-ovog Odjela za upravljanje ponudom fiksnih i konvergentnih usluga.

Sve fiksne i mobilne usluge uključene u paket MAXobitelj iskazuju se na jednom računu, uz mjesečnu naknadu od 499 kuna.

U HT-ovoj blagdanskoj ponudi je i Samsungov tablet Galaxy Tab 3, po cijeni od 199 kn te dva pametna telefona istog proizvođača Galaxy Young za 50 kn mjesečno.

Tijekom blagdana računajte i na dodatne popuste do 50 posto na niz odabranih proizvoda i usluga.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...