Iva Majoli ponovo je sama, prekinula je sa Sinišom

Iva Majoli, čini se, ponovno je slobodna, saznali smo od izvora bliskih bivšoj tenisačici i izbornici Fed Cup reprezentacije.

Kako smo saznali od izvora bliskih Ivi, njena romansa sa Sinišom Žanetićem, glavnim financijskim direktorom Plive, trajala je svega četiri mjeseca nakon čega su se prijateljski razišli. Još u svibnju činilo se da je 35-godišnja Iva u 11 godina starijem ekonomistu iz Splita pronašla srodnu dušu.

Oboje su bili ostvarili blistave karijere, oboje iza sebe imaju jedan brak. Siniša je, naime, nakon diplome iz Međunarodnog poslovanja nastavio obrazovanje u SAD-u, gdje je i radio kao direktor za investicije i upravljanje imovinom u Sterling Companies i kao financijski savjetnik u Merrill Lynchu, a Iva je krunu sportske karijere ostvarila 1997. u Parizu osvajajući Roland Garros.

Ona i Siniša poznavali su se godinama pa su upravo on i njegova tadašnja supruga, američka slikarica Robbie Nicole, bili jedni od uzvanika na vjenčanju Ive Majoli i Stipe Marića 9. rujna 2006., kad je Iva, tada u osmom mjesecu trudnoće, nakon udaje u zagrebačkoj Crkvi svetog Marka, priredila party za 370 uzvanika na zagrebačkom Cmroku. No trebale su proći godine da se između Ive i Siniše razviju dublje emocije, veće od onih prijateljskih. Obostrana ljubav prema sportu tomu je svakako pridonijela. Naime, jedan im je od prvih javnih izlazaka bio odlazak na srednjoškolsku košarkašku utakmicu, kada su fotoreporteri zabilježili kako na tribinama igrališta u Dubravi izmjenjuju poljupce. Kasnije se otkrilo da su tog svibanjskog poslijepodneva Iva i Siniša bodrili 12-godišnjeg Dantea Luku, Sinišina sina iz prvog braka. Ljetni mjeseci nisu bili ništa manje idilični. Često su fotografirani na ulicama Dubrovnika, a navodno su viđeni i u Sinišinoj rodnoj Korčuli. Zajedno su proslavili i Ivin 35. rođendan u kolovozu.

Po povratku u Zagreb, svojim su prijateljima iznenada i neočekivano obznanili da više nisu par. Iva se posvetila poslovnim obvezama. Upravo se vratila iz Miamija. Posljednjih mjesec dana vidjeti je se može isključivo u društvu kćerkice, koja je 31. listopada proslavila sedmi rođendan, a koja je rođena u braku sa Stipom Marićem. Iva i Stipe u braku su bili tri godine.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...