Kako se riješiti umora, nadutosti i problema s tlakom?

Ako želite vratiti zdravlje i ravnotežu organizma, možda bi vam u tome mogla pomoći ayurveda, odnosno Virechana detox program koji se odsad provodi i u Hrvatskoj.
Dr. Oktem Bugra vrhunski je ayurvedski doktor koji je diplomirao na Medicinskom fakultetu u Istanbulu, a nakon godina rada i istraživanja odlučio se baviti najstarijom, najsigurnijom i znanstveno dokazanom ayurvedskom medicinom. Studij ayurvede završio je na Gujarat Ayurved University, prema indijskom ministarstvu zdravlja najboljem sveučilištu za ayurvedu u zemlji. Potom je otvorio svoju ayurvedsku kliniku u Istanbulu u kojoj je uspješno izveo više od 4000 Virechana programa.

Riječ je o programu koji se koristi za vraćanje vitalnosti organizmu i prirodne inteligencije svakoj stanici kako bi normalno izvršavale svoje funkcije. Nakupljeni toksini u krvotoku, jetri, želucu i probavnom sustavu za posljedicu imaju kronični umor, nezadovoljstvo, neispavanost, anksioznost, nadutost, visoki tlak, kolesterol, začepljenje krvnih žila, korištenje brojnih tableta bez kojih ne možete preživjeti dan i ovisnosti o stimulansima (alkoholu, cigaretama) koji ‘čine vaš dan’ i podižu raspoloženje.

S obzirom na vrstu prehrane, način života, sustavno zapostavljanje i narušavanje prirodnog funkcioniranja organizma, tijelo gubi sposobnost samo se obnoviti pa se dovodimo u stanja kada se budimo umorni, bolnih zglobova, naduti, podbuhli i otečeni, sa žgaravicom; koristimo tablete prije jela, poslije jela, prije spavanja… Uništavamo vlastitu intuiciju, zadovoljstvo, uspješnost, fokusiranost na projekte, zadatke, uobičajene dnevne aktivnosti, a sve zbog sustavnog zapostavljanja i brige za vlastito zdravlje.

Cilj ovog programa je otvoriti kanale i receptore te otkloniti nakupljene štetne tvari iz krvožilnog i probavnog sustava kako bi tijelo počelo apsorbirati nutirijente. Dakle osim pomlađivanja, Virechana pomaže kod ozbiljnih bolesti organizama. Dobrobiti Virechana detox programa su gubitak kilograma, posebice masnog tkiva, smanjenje kolesterola, poboljšanje kvalitete sna, balansiranje krvnog tlaka, rješavanje kožnih problema, prevencije kod problema s dijabetesom, pomoć kod sindroma iritablinog crijeva i Crohnove bolesti, čišćenje masne jetre, bolja koncentracija pri obavljanju zadataka te rješavanje problema gastritisa, žgaravice i refluksa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...