Matea Ombla druga u Varaždinu

Talentirana Matea Ombla, mlada zadarska stolnotenisačica, ponovno nas je obradovala odličnim rezultatom na jednom jakom međunarodnom turniru.

U Varaždinu je po deveti put za redom priređen tradicionalni memorijal pod nazivom ‘Mirko Abramović’, koji je za zelenim stolovima s mrežicom okupio 550 igračica i igrača nižih naraštaja iz tri zemlje: Bosne i Hercegovine, Slovenije, Italije i, naravno, RH.  U brojnoj i žestokoj međunarodnoj konkurenciji nastupila su i dva kluba iz ‘Donatova metropolisa’.

Kako se i očekivalo, a kako se nekako i uobičajilo, najviši plasman ostvarila je sjajna juniorska reprezentativka i članica STK Jadera, koja je osvojila odlično drugo mjesto prestižnog natjecanja.

U pohodi prema tronu zaustavila ju je tek u finalu domaća predstavnica Mihaela Brodar, slaveći s 3-1. Prethodno je Matea dobila tri meča u pet setova, kontra Anje Bezjak iz Pule, Edine Haračić iz Bugojna i Justine Mihaljević iz Vodovoda- Osijek, dok je nešto lakši posao imala u polufinalu i sa 3-0 dobila darovitu prestavnicu Lokomotive, Vlatku Vrdoljak.

Dobar dojam i rezultat su plasmanom u osminu finala ostvarili i kadeti STK Donat, Ante Ražov i Filip Miljatović. Kod juniora Daniel Mijatović je zaustavljen u šesnaestini finala, dok je Antonio Goja, nakon prolaska skupine na žalost nesretno poražen u prvom kolu razigravanja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...