Nakon bankrota Tori završila u bolnici

Zvijezda serije ‘Beverly Hills’ promovirala je svoju novu knjigu ‘Spelling It Like It Is’, no tijekom turneje s knjigom završila je u bolnici.

Kako pišu britanski tabloidi, pomoć je potražila zbog stresa i anksioznosti, a u bolnici je provela nekoliko dana. Bila je to reakcija na negativne komentare čitatelja koji su pročitali njenu knjigu.

‘Čitateljima se uglavnom nije svidjelo ono što su pročitali u knjizi, a ona nije ni slutila da će je toliko dirnuti tuđi komentari. Nije se nadala tolikim komentarima o slučajnom susretu s Katie koji je opisala u knjizi. Zabrinjavalo ju je to što se toliko morala opravdavati medijima zbog toga pa je odlučila potražiti liječničku pomoć’, pišu američki mediji.

Naime, ono što se mnogima nije svidjelo, način je na koji je Tori u knjizi progovorila o svojoj bivšoj prijateljici Katie Holmes, za koju je ustvrdila da izgleda kao robot, da je umišljena i da užasno pjeva.

Kći moćnog holivudskog producenta Tori Spelling objavila je nedavno da ima problema s financijama i da je na rubu bankrota.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...