U 18 sati Antena Zadar predstavlja svoj novi medij – DrnišNEWS!

Danas u 18 sati, Antena Zadar će svečanom promocijom u drniškom Gradskom muzeju, u rad pustiti svoj najnoviji projekt – internetski portal DrnišNEWS.

Projekt koji je nastao kao prirodni slijed rasta medijske kuće Antena Zadar, tehnički potpisuje IT odjel Antene, dok urednički projektom upravlja Marko Šiklić, dugogodišnji novinar i radijski voditelj.

Ovo je svakako prirodni slijed rasta naše medijske kuće. Nakon Zadra, kao što smo i najavili, širimo se na područje susjedne Šibensko-Kninske županije, vjerujući kako ćemo zauzeti značajan udio u medijskoj sceni, rekao nam je vlasnik i glavni urednik medija Antene Zadar, Franko Pavić.

Samim time što smo u projektu od početka imali podršku lokalne zajednice, ali i Gradske uprave, daje dodatnu notu ozbiljnosti, te potvrđuje nastojanje Antene Zadar u etabliranju kao regionalne medijske kuće, zaključio je Pavić.

DrnišNEWS od 18 sati

Vijest na koju ćeš kliknuti

Pod navedenim sloganom, ekipu DrnišNEWS-a čini 11 članova, koji će se 4. studenog u 18 sati, u Gradskom muzeju Drniš, predstaviti tamošnjoj javnosti.

Drniš je malo mjesto a pokretanje portala zaokružilo je potrebe Drnišana za informiranje, uz lokalni radio koji postoji već 40 godina, rekao nam je Marko Šiklić, glavni urednik DrnišNEWS-a.

 

Vlastite vijesti, vlastita redakcija

Smatram da je iznimno važno napomenuti kako se Antena Zadar potrudila da cijeli projekt zaživi na visokoj razini, a to će nam omogućiti naš tim ljudi koji je od samog početka projekt involviran u sve oko portala, zaključio je Šiklić.

Cijeli projekt bazira se na provjerenom znanju IT odjela Antene Zadar, a realizacija se odvija podjednako iz Zadra i Drniša, dok je potonji zadužen za kreiranje, oblikovanje i plasiranje vijesti.

Najsvježije vijesti iz Drniša, Šibensko-Kninske županije, Dalmacije pa i regije, očekuju vas svakodnevno od 4. studenog na internetskoj adresi www.drnisnews.com.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...