Pogledajte poruke brojnih javnih osoba o referendumu

Promidžbeni spot otvara voditelj Ivan Šarić koji na svoj osebujan način priča o trenutno gorućoj temi o kojoj će građani reći svoje mišljenje u nedjelju, 1. prosinca na referendumu.

1.12. ja ću izaći na referendum i glasati protiv pedera jer su neprirodni kao i plastika, naočale i avioni. To je protiv Boga i prirode. Da je Bog htio da letimo, mi bismo svi dobili avionske karte ili bi nam poklonio avion kad bi se rodili. Zato ja više ne letim i nisam peder. I to je bolest, znate, a bolest se liječi tako da ih pretučemo, kao i ljude koji imaju tuberkulozu. Daš im dva šamara i više nemaju tuberkulozu, sami su krivi što imaju tuberkulozu. Slušajte sada, ja ću isto glasati protiv jer ona fina gospođa je rekla mirnim i lijepi glasom, da moramo glasati protiv pedera, jer ona vjeruje u Boga, a u ime Boga se nikada nisu počinili zločini tijekom povijesti, nikad. I ako ona vjeruje u Boga, to je to, ona je sigurno u pravu. Čak je Isus rekao: ‘Ljubi bližnjeg svog’, osim ako je peder. Jer onda će mu se svidjeti, pa ćeš i ti postati peder. I zapamtite, to je bolest, na svoj ciničan način je poručio Šarić.

Nakon njega se u spotu redaju poznata imena iz hrvatskog javnog života poput voditeljica Petre Nižetić, Nevene Rendeli, Tatjane Jurić, pjevačice Žanamari Lalić te pjevača Luke Nižetića i Bojana Jambrošića, glumica Darije Lorenzi Flatz, Nade Rocco, Linde Begonje, Nataše Janjić Lokas, Sanje Drakulić, glumaca Antonia Franića i Mislava Čavajde, režisera Ivice Buljana, modnih dizajnera Roberta Severa i Matije Vuice, savjetnika predsjednika Sabora Ilije Jandrića i mnogih drugih.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...