Poziv na izradu službenog loga projekta “B.hive”

„Eko-Zadar“, udruga za promicanje ekološke proizvodnje hrane i zaštitu okoliša kao nositelj projekta „B.hive“ poziva sve zainteresirane na podnošenje prijave za izradu službenog loga projekta.

Na poziv za izradu loga mogu se javiti sve zainteresirane fizičke i pravne osobe koje zadovoljavaju kriterije navedene u uvjetima javne nabave za projekt „B.hive“ te Opisu zadatka objavljenim na službenim stranicama udruge „Eko-Zadar“:

http://ekozadar.hr/b-hive-bh-002-poziv-na-podnosenje-ponuda-za-uslugu-izrade-vizualnog-identiteta-projekta-b-hive/

Razmatrat će se isključivo ponude pristigle poštom ili dostavljene osobno u prostorije „Eko-Zadra“ zaključno sa 9. prosinca 2013. godine u 15 sati.

Projektni tim će ocijeniti sve pristigle prijedloge te će izabrati najbolje ocijenjeni prijedlog. Izabrani/a predlagač/ica bit će novčano nagrađen/a iznosom od 500 EUR (u kunskoj protuvrijednosti na dan objave poziva). Nagrada će biti isplaćena temeljem izdanog računa za pravne osobe kojima je opis zadatka u opisu djelatnosti ili ugovora o autorskom djelu za fizičke osobe.

Provedba projekta traje 20 mjeseci te mu je ukupna vrijednost 187.358,07 EUR, od čega Europska unija iz Europskog socijalnog fonda financira 93,92%, tj. 175.968,07 EUR.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...