PS4 u Hrvatskoj već u siječnju!

Sony Computer Entertainment Europe Ltd. (SCEE) danas je najavio kako dugo iščekivani sustav PlayStation®4 (PS4™) na hrvatsko tržište stiže 29. siječnja 2014. Njegova preporučena maloprodajna cijena bit će 3,299.00 HRK. Osim toga je najavljen i novi PS4 hardverski komplet koji će uključivati sâm sustav i igru Killzone™: Shadow Fall. Preporučena maloprodajna cijena toga kompleta bit će 3,599.00 HRK.

“Veoma smo uzbuđeni zbog dolaska PS4 u Hrvatsku, ali i zato što možemo ispuniti visoka očekivanja igrača koji su strpljivo čekali objavu datuma lansiranja”

Steve Foster, viši menadžer prodaje i marketinga tvrtke SCEE za istočnu i jugoistočnu Europu

Uz PS4 će 29. siječnja biti predstavljen i niz perifernih uređaja, uključujući bežični kontroler (DUALSHOCK®4), postolje za punjenje DUALSHOCK®4 i okomito postolje. DUALSHOCK®4 donosi nov i sveobuhvatan doživljaj igre s mnogo novih nadogradnji i značajki. Uz poboljšane senzore pokreta, ugrađeni zvučnik, svjetlosnu traku i nove hardverske značajke, DUALSHOCK 4 otvara uzbudljive nove arene za doživljaje igara sljedeće generacije, u tri boje: jet crnoj, magma crvenoj i morsko plavoj, po maloprodajnoj cijeni od 449.00 HRK.

Igre developera i izdavača koje tek trebaju stići na PS4 uključuju Destiny™ iz studija Bungie, Inc., u partnerstvu s Activision Publishers, Inc., Call of Duty®: Ghosts i Skylanders Swap Force™ iz studija Activision Publishers, Inc., Diablo® III iz studija Blizzard Entertainment, Inc., KINGDOM HEARTS III i FINAL FANTASY® XV iz studija SQUARE ENIX, Assassin’s Creed® IV Black Flag™ i Watch_Dogs™ iz studija Ubisoft Entertainment, NBA® 2K14 iz studija 2K Sports, The Elder Scrolls® Online iz studija Bethesda Games te LEGO®Marvel™ Super Heroes, Mad Max ™ iz studija Warner Bros. Interactive Entertainment te Minecraft iz studija Mojang.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...