SDP o kritikama Akcije mladih: “Laži i podmetanja!”

Tvrdnje vijećnika Akcije Mladih kako se HDZ i SDP u gradu Zadru vole javno i redovito surađuju na sjednicama Gradskoga vijeća komentirala je SDP-ova vijećnica Omerka Šarić. Izjave dvojice vijećnika Akcije mladih da je HSP Ante Starčević stranka folkloraša koju isključivo zanimaju fotelje nije želio posebno komentirati predsjednik zadarske podružnice Rudolf Dvorski.

Tvrdnje vijećnika Akcije Mladih kako se HDZ i SDP u gradu Zadru vole javno i redovito surađuju na sjednicama Gradskoga vijeća komentirala je SDP-ova vijećnica Omerka Šarić.

– Zabrinjava me zdravstveno stanje dvojice vijećnika iz Akcije mladih. Naime sjednica je trajala sinoć kasno do 20 sati i 30 minuta, na sreću bio je i internet-prijenos sjednice. Svi građani koji su izravno pratili sjednicu mogli su vidjeti da je SDP u većini točaka dnevnog reda glasovao negativno, to jest nije podržao prijedloge HDZ-a. Samo nekolicinu točaka smo podržali i to ćemo raditi uvijek kad je prijedlog dobar. To su laži i podmetanja vijećnika Akcije mladih, zaključila je Šarić.

Izjave dvojice vijećnika da je HSP Ante Starčević stranka folkloraša koju isključivo zanimaju fotelje nije želio posebno komentirati predsjednik zadarske podružnice Rudolf Dvorski:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...