Što ne smijete raditi u krevetu

Kad se govori o prvom seksu s novom dragom, najbolje je poslušati savjete s izvora – od žena. Upravo su se tom logikom vodili na portalu askmen.com kad su pitali svoje čitateljice što apsolutno ne vole u krevetu.

Recimo, jedna od gluposti koje možete napraviti upila vam se u glavu beskrajnim gledanjem erotskih filmova u kojima svako malo neki pastuh ispali: “Tko je tvoj tatica?”. Ovu notornu glupost sigurno ne želite izreći … Zašto? Razmislite malo … Njen tata sigurno ne bi bio sretan da zna što sad radite s njegovom kćeri, a ona u tim trenucima sigurno ne želi misliti na njega. Stoga, jezik za zube!

Ako za uvod u avanture pod plahtama započnete priču o svojim mokrim snovima, ne biste li na taj način djevojku opustili i učinili je prijemčivijom za svoje ideje, pravilo je samo jedno – ona mora biti glavna ženska uloga u tim snovima. Sve ostalo vodi prema lošoj kavi i brzom razlazu umjesto noći strasti.

Naravno, vjerojatno ne treba posebno isticati (ali dobro je ponoviti za one koji uporno odbijaju progledati) da je shema orgazam – spavanje potpuno i apsolutno neprihvatljiva. Neprihvatljiva je i u dužim vezama, a na prvom seksualnom spoju jednostavno ne smijete to napraviti ili će vam to biti zadnji susret s tom ženom. Stoga, iako vam se spava (da, je , znanstveno je dokazano da je to normalno, ali eto …), mazite se. Nema mrdanja!

I, za kraj, savjet koji zlata vrijedi – ne trčite pred rudo. Mogu vama biti dragi i zanimlijvi razni oblici seksa, malo vezanja, igračaka i sličnog, no ako vam to ona eksplicitno nije dala do znanja, morate se zadovoljiti klasičnim seksom bez tih dodataka. Potrudite se, dajte sve od sebe i natjerajte je tako da poželi još … a onda ćete se već nekako dogovoriti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...