Uhitili su dvije žene, sumnjaju da su ubile 85-godišnjakinju

Zadarska policija je izgleda na tragu ubojici Milke Tokić (85) iz Galovca pokraj Zadra, koju je u nedjelju navečer oko 21.30 sati mrtvu i sa smrskanom glavom u hodniku obiteljske kuće pronašao sin Nediljko (57), koji se vraćao s boćanja. U policiji su nam potvrdili kako su blizu rasvjetljavanja slučaja, no nisu željeli komentirati neslužbenu informaciju da su uhićene dvije žene, za koje se sumnja da imaju veze s ubojstvom starice. Žene su navodno u rodbinskoj vezi sa žrtvom.

Dan poslije stravičnoga ubojstva Nediljko nam je još uvijek vidno šokiran ispričao kako je majku zatekao u lokvi krvi.

– U hodniku naše kuće ugledao sam mrtvu majku s razbijenom glavom. Stvarno ne znam tko bi i zašto ubio moju majku. S nikim nismo bili u zavadi niti u lošim odnosima – rekao nam tada šokirani sin, koji je živio s majkom.

Milka je s 85 godina bila aktivna i u relativno dobrom zdravstvenom stanju. Sinu Nediljku nikako nije jasno koji bi bio motiv, jer ubojica nije ništa ukrao iz kuće.

– Stvarno ne znam na koga bih sumnjao, jer i ja i mater smo sa svima u selu bili dobri. Ni najbliži susjedi ništa nisu ni čuli ni vidjeli jer je padala jaka kiša i grmjelo je – rekao je Nediljko.

U ponedjeljak ujutro u Galovcu je desetak interventnih policajaca tražilo bilo kakav trag koji bi ih odveo do ubojice ili više njih.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...