Uskoro županijska Strategija ljudskih potencijala

U Domu Zadarske županije predstavljen je projekt “Kompetentni dionici – snažno partnerstvo” te potpisan partnerski ugovor između Zadarske županije nositelja projekta i lokalnih partnera, uz koje se projekt provodi, a to su područni ured Hrvatskoga Zavoda za zapošljavanje i razvojna agencija ZADRA.

Ukupna vrijednost projekta je oko 42.000 eura od čega oko 30 tisuća eura sufinancira Europska unija iz europskog socijalnog fonda. Napravit će se analiza lokalnog tržišta rada kao podloga za izradu novog dokumenta – pojasnila je voditeljica projekta Nikolina Miočić.

Ta analiza lokalnog tržišta rada će biti jedna podloga za strategiju koju ćemo mi izraditi kroz projekt. Radi se o Strategiji razvoja ljudskih potencijala Zadarske županije, a to programsko razdoblje je 2014 – 2020. godine. I ta analiza bi trebala pripremiti tu strategiju na način da imamo prave informacije o našem lokalnom tržištu rada, da se u pravom smjeru razvijamo sljedećih 6 godina, kazala je voditeljica projekta Nikolina Miočić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...