Cestitka_Uskrs

Znate li da većina žena želi promijeniti izgled svog dečka?

Većina žena pokušava pronaći gospodina Pravog, no u stvarnosti, naravno, nitko nije savršen. Prema novom istraživanju čak preko dvije trećine žena pokušat će promijeniti izgled svog novog dečka.

I dok su neke različitosti među partnerima razlog za prekid, postoje ‘prilagodljivi’ elementi veze, a tu čini se spada i izgled muškarca.

Naime, nova studija je pokazala da više od dvije trećine žena pokušava svog novog dečka pretvoriti u muškarca iz snova, barem kad je u pitanju ono što će odjenuti.

Istraživanje je također pokazalo da prosječnoj Britanki treba 192 dana veze da promijeni stil odijevanja svog muškarca. Na pitanje zašto to rade, više od trećine reklo je da je to zato što im je bilo neugodno pojavljivati se s njim u javnosti na početku veze.

Izbor odjeće, frizura i miris glavni su razlozi zbog kojih je ženama neugodno. Kako bi ‘popravile’ stvar, prosječna će žena kupiti 21 predmet vezan uz izgled u godini dana svom dečku.

‘Zanimljivo je da će više od dvije trećine žena tražiti dečka, a onda će pokušati promijeniti njegov izgled kad počnu hodati. To svakako pokazuje visoke standarde koje si postavljamo i očekivanja koja imamo od veze’, rekao je glasnogovornik stranice Littlewoods.com koja je provela istraživanje.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...