“Čarolijom boja” učenici poslali poruku ljubavi i mira

Nižu se kao na tekućoj traci diljem županijskog nam prostora predblagdanska događanja.

U organizaciji Župnog ureda Pag i Dječjeg vrtića ‘Paški mališani’ obilježen je blagdan Svete Lucije koju su vrtićka djeca s nestrpljenjem iščekivala.

Na sreću i oduševljenje malenih, stigla je Sveta Luce u pratnji anđelića i podijelila im ‘brdo’ darova. U znak zahvalnosti djeca su pripremila kratki program i otpjevala vesele pjesmice u pravom blagdanskom raspoloženju.

[pullquote align=”right”]Naša škola se uključila u akciju ‘Korak u život’ i pozivam djecu da dio prihoda prikupljen prodajom kolača odvoje za nastavak školovanja mališana bez roditeljske skrbi, poručila je ravnateljica OŠ ‘Jurja Dalmatinca'[/pullquote]Don Zdenko Milić, paški župnik s veseljem je pozdravio najmlađe i uz blagoslov im zaželio puno zdravlja i mira.

U prepunom Domu kulture, također u Pagu, održana je pak božićna predstava učenika OŠ ‘Jurja Dalmatinca’ nazvana ‘Čarolija boja’.

– Učenici i učitelji su priredbom svim stanovnicima našeg grada uputili najljepše želje za Božić uz poruke mira, ljubavi i zadovoljstva koje su obojili različitim bojama. Naša škola se uključila u akciju ‘Korak u život’ i ovim putem pozivam djecu da dio prihoda prikupljen prodajom kolača odvoje za nastavak školovanja mališana bez roditeljske skrbi. Svima vam želim puno ljubavi, mira i blagoslova, pozdravila je prisutne Željka Zubović, ravnateljica.

U razigranom programu, paški osnovnoškolci su pjesmom, recitacijama i plesom razveselili publiku, a nastupili su: Dječji zbor ‘Vijolice’, Paolo Portada, Dječji školski zbor, mali recitatori,  ‘Male vile’ i plesači Plesne udruge Kissa.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...