Humanitarka “Sreća drugih i u tvojim je rukama”

Na četiri frekvantne lokacije u gradu započela je u utorak ujutro humanitarna akcija pomoći prijeko potrebnima pod nazivom: ‘Sreća drugih i u tvojim je rukama’.

Inicijatori i provoditelji čitavog hvale vrijednog projekta prigodno vezanog uz dane darivanja, studenti su 3. godine Odjela za turizam i komunikacijske znanosti zadarskog sveučilišta.

Karitativna akcija kojom se prikupljaju sredstva i drugi oblici pomoći za pučku kuhinju ‘Sv. Vinko Paulski’, potrajat će pet dana, zaključno sa subotom, 14. prosinca.

Provodi se u intervalu od 9 do 13 sati na Narodnom trgu, ispred Doma hrvatske mladeži (kod studentske menze), kod tržnice u City Galleriji i na Novom kampusu (Ul. Dr. Franje Tuđmana 24i).

U tom vremenu i na tim mjestima građani studentskim volonterima i na štandovima mogu ostaviti dobrovoljne priloge, u prvom redu prehrambene namirnice, posuđe (tanjure, čaše, šalice, plastične posude i sl.), sanitarne, higijenske i ostale potrepštine koji, ma koliko mali bili, itekako mogu dobro doći pučkoj kuhinji i uljepšati božićno vrijeme njezinim korisnicima.

U humanitarnu akciju već se uključilo nekoliko zadarskih tvrtki, a pozvane su i druge firme, kao naravno i pojedinci širokog srca kako bi akcija bila što uspješnija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...