Joe ipak neće u Zadar na koncert Thompsona

Premda su brojni mediji s gotovo stopostotnom sigurnošću objavili kako će Josip Šimunić, hrvatski nogometni reprezentativac kojem je FIFA odredila kaznu 10 utakmica zabrane igranja zbog skandiranja ‘Za dom’, biti specijani gost iznenađenja na koncertu Thompsona u Zadru, to se najvjerojatnije ipak neće dogoditi.

Kako doznaje Tportal, odmah nakon kup utakmice Hajduk – Dinamo, Joe je krenuo na put, u rodnu Australiju

Informaciju da se sprema na daleki jug, Šimunić je uoči novog derbija u Splitu, gdje je zaigrao u prvoj postavi kao kapetan, navodi portal, rekao je najbližim suradnicima i prijateljima. Samim time je jasno kako neće biti na koncertu Marka Perkovića Thompsona u Dvorani Krešimira Ćosića.

Podsjetimo, Joe Šimunić je 20. prosinca trebao biti gost u VIP loži dvorane na Višnjiku, ali morao je promijeniti planov. Navodno je prijateljima kazao kako se što prije mora vidjeti s obitelji u Canberri. Nema sumnje kako će mu u Australiji, gdje je počelo ljeto, biti puno ugodnije nego na zagrebačkoj zimi.

Pogotovo će mu ugodno biti jer će u rodnoj Australiji biti dečekan kao heroj, a razlog je naravno koketiranje s publikom u Maksimiru nakon kvalifikacijske utakmice s Islandom kada je povicima ‘za dom’ publika skandirala ‘spremni’.

S obzirom na to da zbog deset utakmica suspenzije neće zaigrati na SP-u u  Brazilu, mnogi su mišljenja kako postoji velika šansa da se kapetan Dinama ne vrati iz Australije odigrati drugi dio MAXtv Prve lige i odluči se umiroviti. Već sada je jasno kako je Dinamo vrlo blizu osvajanja nove – devete po redu – titule prvaka Hrvatske, a zbog pritiska medija i javnosti možda u razgovoru s članovima najuže obitelji donese tu tešku odluku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...