Napokon poznati predstavnici u stručnim vijećima

Malo po malo i Studentski zbor Sveučilišta u Zadru napokon je završio s izvanrednim izborima za predstavnike studenata u stručnim vijećima na sveučilišnim odjelima.

Počelo je ljetos kada su 14. lipnja bili raspisani prvi izvanredni izbori a polučili su dobitak predstavnika studenata na odjelima na tri upražnjena mjesta.

No, krajem akademske 2012./13. poneki su diplomirali ili se prebacili na drugi studij i 12. 11. su raspisani drugi izvanredni izbori za dva mjesta na Sveučilišnoj listi i 13 odjela Sveučilišta. Predstavnici su postali: Zvonimir Novaković i Viktorija Pavlović (Odjel za klasičnu filologiju), Kristina Čačić i Paulina Križić (Odjel za pedagogiju), Luka Jerončić i Sara Basioli (Odjel za ekologiju, agronomiju, akvakulturu), Maja Trusić i Matija Čulina (Odjel za francuske i iberoromanske studije), Ana Čelik i Magdalena Popek (Odjel za lingvistiku).

Izvanredni izbori ponovno su bili raspisani 3. prosinca i dobilo se po 10 novoizabranih predstavnika i 10 zamjenika: Irena Jurković i Andrija Bandalo (Odjel za anglistiku), Filip Pavić i Ivana Ušljebrka (Odjel za ekonomiju), Sara Morić i Ivana Gmižić (Odjel za etnologiju i kulturnu antropologiju), Ivana Pešić i Zrinka Ivković (Odjel za informacijeske znanosti), Rea Desnica i Doris Erceg (Odjel za izobrazbu učitelja i odgojitelja), Valentina Komljenović i Franka Bandov (Odjel za kroatistiku i slavistiku), Marko Pavleka i Karla Rančić (Odjel za zdravstvene studije), Jelena Maleš i Jure Milković (Pomorski odjel), kao i predstavnici sa Sveučilišne liste Štefan Štivičić i Karmen Babić, Krešimir Jakšić i Marko Stijić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...