Nina otkrila što bi zategnula na sebi

U intervjuu za InMagazin Nina Badrić je otkrila da će se podvrgnuti estetskim zahvatima ako ne bude lijepo starjela.

‘Nisam razmišljala o tome i nisam bila ni na jednoj, ali dapače, bih. Ako ću početi ružno starjeti, onda ću otići na face lifting, možda si zategnem i grudi i bokove, što god!’ rekla je Nina Badrić u InMagazinu, a usput prokomentirala i novu frizuru. ‘Samo sam došla u salon i rekla šišaj sve! Od današnjeg dana se opet počinjemo igrati imidžom jer to je za moj posao nužno.’

Iako su neki kritizirali njezin novi izgled te da joj je duža kosa bolje pristajala, Nina zrači više no ikad. ‘Sad je bila u Beogradu jedna super situacija. Jedna žena, prijateljica koju dugo nisam vidjela mi je rekla Ti si sigurno zaljubljena, ti tako zračiš k’o neka božićna jelka. Ja sam uvijek pomalo zaljubljena u život, u ljubav, a ovo drugo neka bude tajna’, rekla je pjevačica.

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...