Pametan za svačiji džep

Iz raznovrsne ponude pametnih telefona na tržištu izdvajamo jednu novu marku. Riječ je o mobitelu Lobox Superior (model MTK6589), koji se svojim specifikacijama može nositi i s puno respektabilnijim markama.

Lobox Superior je Android smartfon s 5-inčnim HD zaslonom s IPS matricom. Kapacitivni zaslon rezolucije 1280×720 piksela odlikuju jasne boje i brz odaziv prilikom dodira. Smartfon svojim dizajnom podsjeća na druge konkurentske modele, ali bitno povoljniju cijenu opravdava plastični stražnji poklopac. Uz mobitel dolazi i dodatni poklopac sa zanimljivim pokrovom koji prekriva zaslon tj. prednju stranu. Navedeni dodatni poklopac izgleda poput korica knjige, a pomoću njega dobivate vrlo praktičnu zaštitu za zaslon. Osim toga, na poklon dobivate i praktičnu torbicu.

Brz i gladak rad osigurava poznati četverojezgreni procesor Cortex A7 takta 1.2 GHz i 1 GB radne memorije. Interna memorija za pohranu obuhvaća 4 GB prostora, ali je proširiva memorijskim karticama do 32 GB. Trenutno se u ovom modelu nalazi Android 4.2.1 Jelly Bean operativni sustav.

Najveća boljka današnjih smartfona svakako je vrijeme autonomije tj. trajanje baterije. Lobox Superior se s tim nosi na način da uz mobitel dobivate čak dvije snažne baterije kapaciteta 2500 mAh. To će osigurati značajno produljenje vremena autonomije u odnosu na neke konkurentske modele. Vrlo praktična opcija koja će se svidjeti korisnicima s dva broja su dva utora za SIM karticu. Dakle, Superior nije zaključan niti na jednu mrežu te slobodno u njega možete umetnuti i SIM kartice konkurentskih teleoperatera.

Što se tiče multimedijskih mogućnosti, Superior ima dvije kamere – prednju rezolucije 2 megapiksela te stražnju rezolucije 12 megapiksela s ugrađenom bljeskalicom, stražnja kamera ima i opciju autofokusa i svakako će zadovoljiti potrebe većine korisnika. Uz mobitel su priložene i slušalice te punjač s odvojivim micro USB kabelom.

Osim Lobox Superiora, čija je maloprodajna cijena spuštena sa 2.199 kn na 1.889 kn, iskoristite priliku. Uskoro će u ponudu stići i 4-inčni Superior mini te 4,5-inčni Superior Experience u raznim raspoloživim bojama poklopca. Distributer Lobox proizvoda za Hrvatsku je firma Max Mobile 7, a Lobox modeli su za sada dostupni na prodajnim mjestima Harvey Norman, Emmezeta i Europatrade.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...