Potpisani stipendijski ugovori s 23 učenika i 19 studenata

Benkovački gradonačelnik Branko Kutija potpisao je u ponedjeljak, u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Benkovac, ugovore o stipendiranju s 23 učenika i 19 studenata ukupne vrijednosti 164.700,00 kuna.

Stipendije su dodijeljene na osnovi Odluke Povjerenstva za dodjelu stipendija i nagrada učenicima i studentima s područja Grada Benkovca za 2013/2014. školsku/akademsku godinu.  Tom prigodom gradonačelnik je istaknuo kako je Grad Benkovac s dodjelom stipendija krenuo prije 16 godina, a do danas, podsjetio je, dodijeljeno je 1.028 stipendija (463 studentske i 565 učeničke) s ukupnim iznosom  3.831.200,00 kuna.

Ulaganje u mlade i njihovo znanje iznimne je važnosti i sav taj novac utrošen je u pravu svrhu – naglasio je Kutija i dodao kako će se truditi da u skladu s mogućnostima isplata stipendija  bude redovita.

I ovogodišnje potpisivanje ugovora dogovoreno je u predblagdansko vrijeme kada učenici i studenti nemaju predavanja. Gradonačelnik im je tom prigodom zaželio ugodne i sretne blagdane i puno uspjeha u daljnjem školovanju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...