Pozdravljena uspješna sezona

Bilo je prilično veselo u četvrtak navečer na Lipotici. Božićnim domjenkom za sve članove i prijatelje kluba zaključena je još jedna uspješna veslačka sezona VK Jadran.

– Pred kraj godine vrijeme je i da se povuče crta s najznačajnijim rezultatima u proteklom razdoblju pa su tako uz slavljeničku atmosferu i pjesmu nagrađeni i najuspješniji klupski veslači u protekloj sezoni, otkriva Petar Milin, trener stoljeće starog trofejnog kluba.

Pozdravljajući sve koji su se odazvali na domjenak predsjednik Jadrana Klaudijo Stipčević osvrnuo se na proteklu godinu izrazivši, kako navodi službena stranica kluba, ‘zadovoljstvo postignutim’ i zaključio da ‘klub plovi sigurno’, a na kraju se posebno zahvalio i Gradu Zadru koji skrbi o klubu i ostalim pokroviteljima i sponzorima koji pomažu u radu kluba.

[pullquote align=”right”]Najznačajniji uspjeh u minuloj sezonei ostvarili su Luka Baričević uzimanjem brončane medalje na Europskom juniorskom prvenstvu u četvercu na pariće, kao i braća Marin i Branko Begović, osvajanjem četvrtog mjesta na Europskom seniorskom prvenstvu u četvercu bez kormilara[/pullquote]Nakon kratkog pozdrava predsjednika uručeni su darovi najuspješnijim veslačima u protekloj godini.

Najznačajniji uspjeh u minuloj sezonei ostvarili su Luka Baričević uzimanjem brončane medalje na Europskom juniorskom prvenstvu u četvercu na pariće, kao i braća Marin i Branko Begović, osvajanjem četvrtog mjesta na Europskom seniorskom prvenstvu u četvercu bez kormilara.

Mile Čakarun i Mate Ledenko prvaci su Hrvatske u četvercu s kormilarom i sedmi na svjetskom prvenstvu seniora U-23, u četvercu bez kormilara.

U mlađim kategorijama nagrađeni su prvaci Hrvatske u osmercu mlađih juniora Andreas Vaško, Matija Milin, Ante Validžić, Karlo Diklan, Leon Mikulić, Božidar Dominik Milardović, Mislav Anić Luka Smirčić i dakako kormilar Tomislav Šaban.

Prigodni poklon uručen je i Ivi Karačić, za uspješno odrađenu sezonu i kao prvoj Jadranovoj veslačici nakon pedeset godina.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...