Sav zadarski sport na jednom mjestu!

Ako ste posljednjih dana pratili naš portal, posebice rubriku sport, vrlo je izgledno da ste zamijetili nekoliko noviteta.

Naime, cijela sekcija sporta sada je u prepoznatljivoj zelenoj boji, uobičajenoj za sportske portale i događaje, no to nije sve.

Antena Zadar dodatnim je resursima “podebljala” sportsku redakciju, što nam omogućuje pokrivanje velike većine sportskih događanja u gradu, županiji ali i dalmatinskoj regiji. Tako sada, u prosjeku, dnevno nudimo više od 20 sportskih vijesti, pokrivajući sve važnije ali i one malo manje popularne sportove.

Antena SPORT nudi vam, tako, sadržaje od nogometa, košarke, plivanja, trčanja, pikada, odbojke, rukometa, atletike pa sve do šaha i planinarenja.

Zadar je grad sporta i vjerujem da sport na našem portalu svakako zaslužuje posebnu pažnju, što i pokazujemo odvajanjem sportske redakcije i stavljajući naglasak na cjelokupno praćenje svih sportova podjednako. Ovih dana Antena će potpisati i ekskluzivni ugovor s jednim zadarskim klubom čime ćemo dodatno doprinijeti promociji sporta na našem portalu, rekao nam je glavni urednik portala Antene Zadar, Franko Pavić dodajući kako na zadarskim portalima sport je samo usputan sadržaj, sadržaj koji se preuzima od trećih strana i agencija – to kod nas nije slučaj.

Osim “podebljanja” redakcije, pokrenuli smo i zasebnu Facebook stranicu namijenjenu isključivo sportu, i to na adresi https://www.facebook.com/AntenaZadarSPORT na kojoj vam svakodnevno “serviramo” izbor najzanimljivijih sportskih događanja.

Osim klasičnih sportskih izvještaja, Antena SPORT donosi i cijeli niz sportskih tema iz povijesti, kritičkih osvrta, najava, ali i intervjua i pogleda na sport iz drugih “kuteva”.

Dodajmo za kraj kako će Antena SPORT u narednom vremenu donositi posebne osvrte na predstojeće Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...