Severina: “Mamu sam zaključala u zahod da se ne dohvati Milana!”

Mi ćemo ti oprostiti, ali baba neće nikad, rekli smo Aleksandar i ja držeći Milanovu fotografiju iz novina, kaže Severina (41).

Pjevačica je u ekskluzivnom intervjuu za srpsko izdanje časopisa Story dodala da je njezina majka Ana prava dalmatinska žena, a onima koji nisu razumjeli o čemu govori savjetovala je da poslušaju TBF-ovu pjesmu “Mater”. Severina je otkrila da je, nakon što ju je bivši zaručnik počeo napadati u medijima, majka Ana, koja je godinama odbijala davati izjave, tada htjela nazvati novinare i pokazati im mjesto gdje je Milan pred njom klečao kad je prosio njezinu kćer.

– Još joj je rekao: ‘Hvala vam, mama, što ste mi rodili ovakvu ženu’ – rekla je za srpski Story. Anu su, kaže, dva dana držali zaključanu u zahodu kako bi je ušutkali.

Doletio u Split i plakao

Kad sam je pitala što bi napravila da joj Milan dođe na vrata, majka je rekla da bi mu odgovorila: ‘Voljela sam te kao sina, a sad, brate, više nisi ni čovjek ni muško’, rekla je Seve u intervjuu u srpskom Storyju.

Mama Ana joj je rekla da je Milan jednom doletio u Split i plakao, a ona se sažalila i dala mu pršut od 13 kila.

– Ma sad mi nije toliko žao njega, ali mi je baš žao tog pršuta – prepričala je Severina majčine riječi.

Milan je započeo medijski ‘rat’

Medijskom ratu koji je, prema pjevačici, počeo Milan Popović (47) čudili su se i brojni Severinini prijatelji te rodbina.

– Prva me nazvala tetka i rekla: ‘Asti Gospe, ovaj tvoj je poludio. Daje priopćenja kao Papa, Urbi et Orbi, dva puta na dan’ – kaže Severina.

Prijatelj Goran Bregović (63) tada je, dodaje Seve, komentirao da se od svih zetova ovaj najviše voli fotografirati. Milanove izjave iznenadile su i Petra Grašu (37).

– Čitam novine u kojima piše da vi niste bili zajedno kad si zatrudnjela. Znam da sam ti nosio pizzu u rodilište dok te Milan mazio po ruci i ljubio. Je li to onda bila hologramska projekcija – prisjetila se u intervjuu srpskom Storyju razgovora s pjevačem. Milana je u intervjuu optužila da joj je prijetio da će je uništiti. Severina tvrdi kako je Milan lagao da mu brani viđati sina Aleksandra.

– To je bezobrazluk. Nije bio problem kad može vidjeti sina, bio je problem što on to nije htio – tvrdi pjevačica. Popoviću zamjera i što je njihovo dijete pretvorio u dijete tabloida.

Podnijela je novu kaznenu prijavu protiv Milana

Severina, koja je s Aleksandrom snimila reklamu i pozirala za naslovnice, nedavno je, doznajemo, podignula novu kaznenu prijavu protiv Milana zbog korištenja sina u medijima isključivo s ciljem osobne promocije. Popovićev odvjetnik Ljubo Pavasović Visković rekao je da Milan nigdje nije, a ni neće koristiti Aleksandra.

– Ovakvo kazneno djelo ne postoji. To je besmisleni manevar kojim se nastoji odvratiti pažnja s problema – kaže Pavasović. Milan je dodao da nikada nije prijetio majci svog djeteta.

– O njoj ništa ružno nisam rekao. Sina nisam viđao jer je Severina inzistirala na prekidu komunikacije. U jednom od dva intervjua koje sam dao sam rekao da sam iz medija saznao da sam zaručen sa Severinom. I danas ostajem pri tome. U navodne izjave njene majke neću ulaziti jer baku Anu poštujem – kaže Milan.

Na Horvatovcu se oprema drugi dom za maloga princa

Popović ulaže oko pola milijuna eura u uređenje kuće i imanja na zagrebačkom Horvatovcu u kojoj će se družiti sa sinom. Obnova ga stoji kao i gradnja nove kuće, a namjerava urediti i bazen te napraviti igralište. Tu je kuću Popović 2011. kupio za 1,1 miljun eura, zatim prodao, pa uzeo u dugotrajni najam.

Bogataš i pjevačica se parniče oko skrbničkih prava

Milan i Severina danas se tužakaju i sude s gotovo jednakom strašću kao što su nekad govorili koliko se vole.

Prvi se Općinskom građanskom sudu u Zagrebu obratio Milan Popović zatraživši u kolovozu da sa sinom provodi jednako vremena kao majka. Severina je ubrzo podnijela zahtjev kojim traži da se sin povjeri isključivo njoj te da zbog dobrobiti djeteta svaki kontakt Milana i Aleksandra bude u njezinu stanu i uz njezinu nazočnost. Popović je priopćio da je zbog Severinine tužbe odustao od zahtjeva jer bi dvije paralelne parnice samo zakomplicirale i produljile stvar. Ustvrdio je i kako pjevačica u tužbi zahtijeva da on alimentacijom uzdržava i nju.

Popović je zatim podnio prijavu protiv beogradske odvjetnice Sanje Turlakov tvrdeći da je obavještavala Severinu o njegovu imovinskom stanju i savjetovala je kako da što bolje prođe u sporu s njim. U igru se uključila i Severina. Tužila je Milana zbog povrede privatnosti rekavši kako joj je hakirao mail.

Milan dijete nije vidio više od dva mjeseca

Bivši ljubavnici izvukli su teško oružje kad je u rujnu počeo postupak utvrđivanja skrbničkih prava. Severina je došla s odvjetnicom haških optuženika Jadrankom Sloković, a Milan s braniteljem Ljubom Pavasovićem Viskovićem. Kako se oboje bave kaznenim pravom, Milan i Seve angažirali su i odvjetnike za obiteljsko pravo. S prvog ročišta nasmijan je izašao Milan jer je dobio pravo da viđa sina bez Severine, a nakon drugog se smijala Severina jer Popović nije uspio dobiti dozvolu da sina vodi izvan Hrvatske.

U tužbe su uvukli i najbliže suradnike

Nakon što je pjevačica otkrila kako se boji da će Milan oteti sina jer mu je napravio putovnicu bez njezina potpisa, Popović je tužio njezina menadžera Tomicu Petrovića zbog klevete. Menadžer je najavio tužbu protiv Milanove glasnogovornice Tatjane Vojtehovski zbog odavanja informacija s tajnog sudskog procesa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...