Što li će samo Brad Pitt reći na ovu njezinu izjavu?

Slavna glumica Jennifer Aniston uskoro će navršiti 45 godina, a u intervjuu otkriva kako momentalno proživljava najbolje godine svog života. Osvrnula se i na svoje tridesete, koje je provela s Bradom Pittom te to razdoblje svog života nazvala ‘nezgodnim’.

Na pitanje što danas zna, a nije znala sa 25 godina, Jennifer Aniston u intervjuu za časopis Parade kazala je: ‘Nemam se razloga brinuti. Dvadesete su mi bile odlične godine, no pravi problemi su došli s tridesetima. Upravo je tada počela moja traljava i nespretna životna faza’, izjavila je Jennifer Aniston. Dodala je i kako joj to nimalo ne smeta jer je nakon te faze sve postalo puno bolje.

‘Sada sam potpuno u svom tijelu, u svom umu. Život mi je potpun. Život je prekrasan. Veoma sam sretna’, priznala je glumica koja je već nekoliko godina u sretnoj vezi sa zaručnikom Justinom Therouxom.

Bivša zvijezda serije ‘Prijatelji’, koja priznaje kako i dan danas svaki dan pogleda barem djelić koje epizode, sudbonosno ‘da’ svom bivšem suprugu Bradu Pittu izrekla je u srpnju 2000. kada joj je bila 31 godina, a zahtjev za razvod braka podnijela je 2005., kada je navršila 36 godina. Nakon razvoda Brad je uplovio u vezu s Angelinom Jolie, a Jenn je bila u vezama s poznatim frajerima kao što su Vince Vaughn i John Mayer. A mnogi se sada pitaju što bi Brad rekao na izjavu da je razdoblje života provedeno s njim ‘bila traljava i nespretna fazom’.

No danas Jenn uživa u vezi sa zaručnikom Justinom i bez suzdržavanja kaže: ‘Sretna sam, moj život je fantastičan!’

Po pitanju tridesetih savjetuje: ‘Tridesete. Idite na terapiju. Riješite se svih problema. Očistite se od toksina i buke. Spoznajte tko ste, upoznajte se. Ako niste sretni, možete postati sretni. Sreća je izbor.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...