Što ste čitali u zadnjih 365 dana

Minula nam godina, moramo priznati, broji poprilično događaja, kako u Zadru i okolici tako i u cijeloj zemlji. Ako se osvrnemo na najčitanije vijesti u proteklih 365 dana, moramo priznati da smo ostali iznenađeni.

Iako smo znali da je jedino Antena Zadar lokalne izbore pratila iz minute u minutu, kako iz sjedišta HDZ-a tako i iz sjedišta SDP-a, upravo su rezultati izborne noći najčitanija vijest na našem portalu. Koja su mjesta i birališta pripala HDZ-u a koja SDP-u tako je najčitanija vijest na portalu Antene Zadar u protekloj godini.

Kolumna Merite Arslani, “Pet najdužih sati o kojima nitko ništa ne zna” druga je po čitanosti, dok je vijest o skandalu “U ime obitelji” u zadarskom Narodnom kazalištu prati u stopu, smjestivši se na treće mjesto po čitanosti..

Tragični slučaj brutalnog ubojstva na Bokanjcu te samo uhićenje 20-godišnjaka za kojeg se tada sumnjalo da je usmrtio majku i baku, četvrti je najčitaniji članak na našem portalu. Još jedna priča iz crne kronike našla se u pet najčitanijih članaka, i to ona da se silovana 17-godišnjakinja vratila se na nastavu.

Od ostalih najčitanijih tekstova, izdvajamo samo neke:

 

Uz zahvale za vjerno praćenje, redakcija i uredništvo Antene Zadar želi vam sve najbolje u Novoj 2014. godini!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...