Tony Cetinski: “I dalje vjerujem u brak, kao i ljubav”

Tony Cetinski progovorio je za srpsko izdanje magazina Story o svojoj vezi s Dubravkom Dujak, o kojoj govori isključivo u superlativima. Otkrio je kako je sretan te uživa u trenucima koje provodi uz lijepu Dubravku.

Ne opterećujem se ljubavnim prognozama, živim u sadašnjem trenutku i lijepo mi je. S obzirom na to da imam nekonvencionalno radno vrijeme i sve moje obaveze, koliko god je moguće, trudimo se da budemo zajedno, bez opterećivanja kako nešto moramo nadoknaditi. Zahvaljujući njoj, vratio sam se treninzima, a ima smisla i za lijepo pa joj prepuštam brigu kad je riječ o mom stylingu, otkrio je Tony te nadodao kako ga ljubav čini poletniji.

Uvijek sam otvoren kad je riječ o emocijama, a s godinama dolazi i veća opuštenost. Moraš biti otvoren za nova iskustva i dopustiti ljudima da uđu u tvoj život… Ja sam zaljubljen u ljubav, a bez obzira na svoje dosadašnje razvode, i dalje vjerujem u brak, kao i ljubav. U životu se vodim geslom: sve može, ništa ne mora, rekao je Cetinski koji je nedavno napunio Kombak arenu u Beogradu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...