Za Božić zapjevale Doris Pinčić Rogoznica i Tatjana Jurić

Vesela ekipa Narodnog radija snimila je neuobičajenu božićnu poruku svojim slušateljima. Veliki hit Marijana Bana ’14 palmi’ dobio je novo glazbeno ruho – u pjesmi ’14 sarmi’ svoj je glazbeni talent prvi put pokazala i Daris Pinčić Rogoznica.

Potaknuta božićnim duhom, svoje pjevačko umijeće prvi put je pokazala i voditeljica Tatjana Jurić.

‘Istina je, propjevala sam! Na to me mogla natjerati jedino ekipa Narodnog radija. Iako sam ondje samo nepuna dva mjeseca, potaknuta obiteljskom atmosferom i uz podršku mojih divnih kolega prvi sam put pustila glas i dopustila da se to i tonski zabilježi. Bliže se blagdani i htjeli smo najveseliji mjesec u godini učiniti još veselijim svim našim slušateljima’, izjavila je dobro raspoložena domaćica Narodnog radija Tatjana Jurić.

Tatjani se u studiju pridružila cijela ekipa najslušanijeg radija u Hrvatskoj. Doris Pinčić proslavila se ulogom vrsne pjevačice Lare i vrlo je rado ponovo zapjevala. Ivana Plechinger otkrila je svojim kolegama male tajne pjevačkog zanata, a pjesmu su svim glasovima obojili i Nives Čanović, Dalibor Petko, Davor Dretar Drele te Silvano Gospodarić.

Božićna pjesma Narodnog radija, ’14 sarmi’, nastala je na glazbu ’14 palmi’ Marijana Bana, glazbenika koji nije imao ništa protiv toga da upravo njegova pjesma bude podloga vesele božićne poruke i vrlo je rado pristao na suradnju: ‘Samo se vi zafrkavajte. Dok su smijeh i zabava u pitanju – ja sam za!’.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...