Zbog Severininih prijava Milana mogu privesti u Hrvatskoj

Ljubo Pavasović Visković, odvjetnik Milana Popovića, za srpski je Blic otkrio da je njegov klijent ugrožen svaki put kad dolazi u Hrvatsku vidjeti sina Aleksandra.

Kaznene prijave koje je protiv Milana Popovića podnijela njegova bivša djevojka Severina mogu mu stvoriti velike probleme prilikom ulaska u Hrvatsku, piše Blic.

‘Lakonsko podnošenje kaznenih prijava opasna je igra, tim više što je gospodin Popović u Hrvatskoj stranac koji zbog kaznenog postupka može imati mnogo više neugodnosti nego hrvatski državljanin. To znači da postoji mogućnost da gospodin Popović nakon ulaska u Hrvatsku može biti priveden državnom tužitelju. Procedura privođenja podrazumijeva stavljanje lisica na ruke. Kada protiv nekoga podnosiš kaznenu prijavu, jasan je cilj – da ta osoba bude kažnjena – i sama ta činjenica najbolje govori o namjerama gospođe Vučković. Međutim mislim da je i našem državnom sudu jasan motiv podnošenja ovih kaznenih prijava i da našim organima ne pada na pamet da budu uvučeni u ovu operetu’, rekao je Ljubo Pavasović Visković za Blic.

Severinin menadžer Tomislav Petrović za isti je portal otkrio zašto je pjevačica podnijela prijave koje mogu ugroziti slobodu srpskog kralja bakra. ‘Zbog osnovane sumnje u izvršenje više kaznenih djela Županijsko državno tužiteljstvo Republike Hrvatske vodi istragu po službenoj dužnosti. Koliko sam ja upoznat, radi se o osnovanoj sumnji u nelegalno izdavanje srpske putovnice, objavljivanje odluka suda i objavljivanje privatnih e-mailova u medijima’, rekao je Petrović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...