“Četiri vrste izvanzemaljaca posjećuju Zemlju tisućama godina”

Paul Hellyer, bivši kanadski ministar obrane, u razgovoru zaRT izjavio je da najmanje četiri vrste izvanzemaljaca već tisućama godina posjećuju naš planet.

Novinarka RT-a Sophie Shevardnadze pitala ga je zašto misli da su NLO-i stvarni kao i avioni koji lete iznad naših glava, na što joj je on odgovorio: “Zato što znam da jesu. Zapravo, oni posjećuju naš planet tisućama godina”.

Također je izjavio da su izvanzemaljci vrlo zabrinuti zbog atomske bombe.

– Imamo dugačku povijest NLO-a i, naravno, bilo je puno više aktivnosti u posljednjih nekoliko desetljeća otkako smo izumili atomsku bombu te su oni vrlo zabrinuti zbog toga i zbog činjenice kako bismo je mogli ponovno upotrijebiti – rekao je i dodao da je svemir jedinstvo te da to ne utječe samo na nas kao vrstu već i na druge u njemu.

– Oni se jako boje da bismo mogli biti dovoljno glupi da ponovno počnemo upotrebljavati atomsko oružje. To bi bilo jako loše za nas i za njih – rekao je Hellyer, prenosi RT.

Inače, Hellyer je na poziciji kanadskog ministra obrane bio 1960-tih godina tijekom Hladnog rata, a o tome da nismo sami u svemiru govorio je i prije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...