Đaci pitali Stipu Zrilića: “Kako je biti župan? Kada će biti gotova Gaženica?”

Kako je to biti župan? Barba, a što znači župan? Koliko kilometara ima naša županija? Jesmo li mi najveća svjetska županija? I Zadar i Županija su veliki, jedino što je Županija malo manja jer je samo ova tu zgrada, a Zadar je cijeli grad…

[pullquote align=”left”]Kao i obično, mali đaci su u opuštenoj i veseloj atmosferi županu postavljali pitanja, a među ozbiljnima našlo se i ‘Kada će biti gotova luka Gaženica?'[/pullquote]Ta i još ‘mali milijun’ i zanimljivih i duhovitih dječjih pitanja postavili su učenici 3. b razred OŠ Krune Krstića koji su s učiteljicom Marijanom Matek Kozulić posjetili Dom Zadarske županije u Ulici Božidara Petranovića 8, gdje ih je primio župan Stipe Zrilić.

Učenici su u sklopu svoje terenske nastave i predmeta prirode u okviru kojega uče o Zadarskoj županiji imali prilike kroz prigodnu prezentaciju pobliže upoznati njezina osnovna obilježja. Kao i obično, mali đaci su u opuštenoj i veseloj atmosferi županu postavljali pitanja, a među ozbiljnima našlo se i ‘Kada će biti gotova luka Gaženica?’.

Na kraju susreta, učenici su izrazili želju recitirati sa govornice što su i učinili.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...