Dobitnica s Lutrijom komunicira poput tajnog agenta

Multimilijunašici iz Zagreba, o kojoj već danima šuška cijela Hrvatska, 20. siječnja na račun će sjesti 105 milijuna kuna. S HL-om komunicira poput tajnog agenta

‘Primila sam Vašu poruku’, kratko se obratila multimilijunašica Hrvatskoj lutriji šest dana nakon izvlačenja Eurojackpota.

Zagrepčanka koja s nestrpljenjem čeka 20. siječnja, kada će joj na račun sjesti 105 milijuna kuna, s HL-om komunicira poput tajnog agenta. Nema poziva, čak ni od 30 sekundi, samo kratka poruka, piše 24sata. Očito je u strahu da joj se ne dozna identitet pa da za njom ne nastane potjera znanih i neznanih. Svoj mir za sada dobro čuva.

Za dva dana novac iz 14 zemalja slit će se na račun Lutrije. Istog trena Ministarstvu financija sjeda 26 milijuna kuna poreza.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...