Cestitka_Uskrs

Jadranovi “osmerci” u Jazinama

Tradicija ‘novogodišnjeg’ veslanja ‘osmerca’ u VK Jadran, za ili neposredno po ulasku u ‘mlado ljeto’, nije niti u 2014. nestala.  Izlaskom u dva ‘osmerca’, iako s malim zakašnjenjem u odnosu na neke protekle zime, kada se čak izlazilo i veslalo na ispraćaju Stare godine, na Lipotici su u dobrom raspoloženju nastavili lijep običaj.

[pullquote align=”left”]Izlaskom u dva ‘osmerca’, iako s malim zakašnjenjem u odnosu na neke protekle zime, na Lipotici su u dobrom raspoloženju nastavili lijep običaj[/pullquote]- Poslužilo je tome i lijepo vrijeme pa su klupski osmerci proveslali put Puntamike i natrag. Naravno, i malo po Jazinama, što je za većinu bilo dovoljno za ‘izlazak’. Bilo je i opravdanih nedolazaka, što će biti nadoknađeno drugom prilikom, otkriva Petar Milin, trener kluba.

Dva sata ugodnog društva proveli su u prvom osmercu: Branimir Vujević, Petar Milin, Hrvoje Eškinja, Filip Eškinja, Tomislav Petrić, Danijel Kolega, Dino Žuvanić, Leopold Kolega i kormilar Filip Banović. Drugi osmerac veslala je nešto mlađa posada s dva posuđena seniora: Marin Begović, Mile Čakarun, Frane Kalcina, Toni Bilan, Marin Mašina, Ive Martinović, Domagoj Veršić, Josip Stojčević i kormilar Luka Mijolović.

Nastavak, najavljuje Milin, slijedi za godinu dana!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...