Klapa “Peružini” i Antonela Buljanović kao modeli Saše Domazeta

Na ulasku u 2014. vrijedni članovi Foto kluba Pag organizirali su radionicu na kojoj je predavanje održao Saša Domazet, fotograf koji živi i radi u Beču dugi niz godina.

Poznati meštar fotografije proveo je i edukaciju na temu ‘Fotografiranje modela i portreta u zatvorenom prostoru s dodatnom rasvjetom uz mogućnost raspolaganja vrhunskom profesionalnom opremom’, a koja je izazvala veliko zanimanje otočnih fotografa, profesionalaca i amatera.

Saša Domazet zadovoljan je održanom radionicom kao i modelima – članicama ženske klape “Peružini” i mladom Antonelom Buljanović koje su pozirale u prostoru V Magazina soli.

[pullquote align=”right”]Saša Domazet zadovoljan je održanom radionicom kao i modelima – članicama ženske klape “Peružini” i mladom Antonelom Buljanović koje su pozirale u prostoru V Magazina soli[/pullquote]Bez obzira na hladnoću i napor, i djevojke su bile izuzetno zadovoljne kako profesionalnim radom, tako i odličnim fotografijama koje će svakako iskoristiti u promotivnim svrhama.

– Priređeni ‘fotoshooting’ više je bio namijenjen upoznavanju opreme i drugoj vrsti slikanja u odnosu na klasičnu uličnu, ali i korištenju fotoaparata s manualnim podešavanjem, zatim upoznavanju s blendom, brzinom okidanja i iso postavkama, kazao je za službenu stranicu Grada Paga Domazet koji nekoliko puta godišnje boravi na tom otoku u svojoj kući ne propuštajući objektivom ovjekovječiti ljepotu prirode na prijelomnici dalmatinsko-primorskog kraja.

Domazet, koji je usput potpisao pristupnicu i postao član Foto kluba Pag, održati će još jednu radionicu oko Uskrsa na temu- ‘Fotografiranja na različitim lokacijama i korištenja prirodnog osvjetljenja’.

Paški fotoamateri iskoristiti će pak nova znanja na temu fotografiranja modela za pripremanje izložbe fotografija paških čipkarica koja će se održati u lipnju u sklopu 5. Međunarodnog festivala čipke pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika RH,  Ive Josipovića

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...