Miley Cyrus dirnula u Beyonce: “Već dugo nije u toku!”

Miley Cyrus se ne zaustavlja. Ovoga puta napravila je nezamislivo i dirnula se u ‘Queen B’, odnosno Beyonce. U novom intervjuu koji je dala za britanski časopis Love, Miley se obrušila na pjevačicu.

Beyonce mi je bila velika inspiracija, ali već dugo nije u toku. Talentirana je i možda je na vrhu, ali ljudi uvijek traže novu krv, a to je ono što ja sada nudim, novu krv. Ja sam cijeli paket, obline, ritam, glas. Ja sam jednostavno najbolja. Što je više Beyonce u majčinstvu i sranjima koje ono radi njezinom tijelu, to se više stvara vakuum za mlada lica da se istaknu, a nitko drugi ne može pošteno popuniti tu prazninu. Ja sam jedina bijela ženska pjevačica koja bi trenutno mogla popuniti to mjesto i napraviti to kako se spada, znate? Ja sam cijeli paket. Sve ima svoj početak i kraj i ja se nadam da ću imati isti uspjeh kao i druge ikone kad moje vrijeme završi. Ali sada je ono tek počelo, ispričala je Miley u očito zanimljivom intervjuu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...