“Plus” odbojkaša, “minus” stolnotenisača

Izvrsno su ‘proljetni’ dio sezone u 1. HOL, skupini B, otvorili igrači OK Zadar.  Prvu utakmicu u novoj godini odradili na najbolji mogući način i na Višnjiku svladali zagrebačku Croatiju s maksimalnih 3-0.

Tako su gostima uzvratili za identičan poraz iz jesenske etape natjecanja. ‘Plavi’ su se, istina, mučili na ulazu u sraz, čak su u završnici, poslije nekoliko izmjena u vodstvu, uz dosta sretnih rješenja preokrenuli na 25-23 s 23-22 prednost suparnika.

[pullquote align=”left”]’Plavi’ su se, istina, mučili na ulazu u sraz, čak su u završnici prvog seta, poslije nekoliko izmjena u vodstvu, uz dosta sretnih rješenja preokrenuli na 25-23 s 23-22 prednost suparnika[/pullquote]To kao da je dalo polet momčadi pa su se tada učenici Marina Masnića rastrčali i razigrali, podigli razinu nastupa i smanjili brojku pogrešaka. U drugom i trećem setu rano su se odvojili i stečenu prednost lako sačuvali u konačnih 25-16 i 25-21.

Time su se odbojkaši Zadra učvrstili na četvrtoj poziciji druge skupine Prve hrvatske lige, uoči derbija u idućem kolu, kada, u srijedu u 20 sati, na Višnjik dolazi lider Karlovac.

Dok su odbojkaši slavili, dotle su stolnotenisači Donata dvoranu napustili ‘pokunjenih glava’. Poraženi su kod dubrovačkog Libertasa 0-4, sasvim očekivano budući su protiv sjajnih ‘Gospara’ nastupili oslabljeni, bez iskusnih Davora Karlovića i Dragana Kneževića.

DU trojac Miho Simović, Neven Juzbašić i Luka Fučec, glavni je konkurent Dr. Časlu u borbi za naslov prvaka pa su dva najstarija ZD igrača susret preskočila, kako bi se što bolje pripremila za važne mečeve s protivnicima njihovog kvalitativnog razreda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...