“Politiku SAD-a vode nacisti vanzemaljci”

Prema pisanju iranske poluslužbene novinske agencije Fars, ‘Edward Snowden dao je neosporiv dokaz za to da američku domaću i međunarodnu politiku vodi nacistička izvanzemaljska inteligencija od 1945.’.

Nakon što prije izvještavali o temama poput one da je britanska kraljevska obitelj židovska ili da Izrael planira pripojiti Irak, Fars je ovaj put javnosti ‘otkrio’ tko ‘zapravo’ stoji iza američke vlade. Prema njihovu pisanju, američku ‘vladu u sjeni’ čine nacistički vanzemaljci koji vode domaću i međunarodnu politiku SAD-a od 1945. godine.

Fars također tvrdi da je informacije o tajnoj vladi nacističkih vanzemaljaca dao Edward Snowden i da su kao takve ‘nepobitan dokaz’.

Prema tvrdnjama Farsa, nakon što su izgubili Drugi svjetski rat, vanzemaljci su očito odlučili postati tajna sila koja će stati iza Sjedinjenih Američkih Država, a predsjednik Barack Obama je njihov alat. Baza nacističkih vanzemaljaca nalazi se u Nevadi, naravno.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...