PoTRaGA: Osposobljavanje za web i grafičkog dizajnera

Hrvatski zavod za zapošljavanje i Grad Zadar objavili su poziv nezaposlenim mladim osobama, srednje stručne spreme, na osposobljavanje za web i grafičkog dizajnera, u sklopu projekta PoTRaGA.

Dakle, ako spadate u kategoriju ‘nezaposlena mlada osoba ispod 25 godina života’, srednje ste stručne spreme i prijavljeni ste na evidenciju Zavoda najmanje 6 mjeseci, s područja Zadarske županije i želite se osposobiti za obavljanje poslova web ili grafičkog dizajna, HZZ, Područni ured Zadar i Grad Zadar nude vam tu mogućnost u sklopu projekta PoTRaGA – Portal za Tržište Rada, razvoj Gospodarstva i mjere Aktivne politike zapošljavanja.

Predviđen je odabir 20 osoba s ciljem pružanja besplatnih, certificiranih edukacija i obavljanja prakse u području web i grafičkog dizajna.

Projekt PoTRaGA se,inače, provodi u okviru programa dodjele bespovratnih sredstava ‘Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja’ iz IPA IV Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala.

Konkretno, cilj projekta je povećati zapošljivost ciljne skupine dugotrajno nezaposlenih mladih do 25 godina života, sa srednjom stručnom spremom, kroz prekvalifikaciju i podizanje razine njihovog znanja o poduzetništvu i doprinijeti uspostavi ravnoteže između ponude i potražnje na tržištu rada kreiranjem portala specijaliziranog za potrebe lokalnog tržišta rada.

Provedba projekta traje 15 mjeseci i ukupna mu je vrijednost 132.551,95 EUR, od čega je 82,34 posto, odnosno 109.151,26 EUR-a, sufinancirano sredstvima EU.

Ukoliko udovoljavate navedenim uvjetima prijaviti se morate ispunjavanjem prijavnice koju možete dostaviti osobno u prostorijama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područnog ureda Zadar u Odjelu za provođenje projekata ili putem e-mail adrese [email protected]. U slučaju potrebe dodatnih imformacija na raspolaganju je telefon: 023/300 827.

Prijave će se zaprimati najkasnije 26. siječnja 2014.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...