Što nikako ne smijete reći svom partneru

Što je sve potrebno zatajiti svom dragom da bi veza ostala normalna i zdrava, a da pritom zapravo ne tajite ništa strašno? Pitanje nije lako, niti su odgovori jednostavni, ali je ekipa s MSN-a pokušala naći pravu mjeru.

Koliko su uspjeli, ne znamo, procijenite sami … no, čim počinje s pričom o svekrvi, vjerojatno su na tragu istine. Znači, ma koliko vam se njegova mama ne sviđala, ipak je bolje zatajiti da je ne možete vidjeti ni nacrtanu. Istina, u ovom slučaju, slabo pomaže.

Naravno, ako vam prijateljica nešto kaže u povjerenju i zatraži od vas da to ne širite, to se odnosi i na dragog, jer niti on ne bi volio da njegove tajne procure u drugom smjeru.

Evo jedna dvojbena – izašli ste van s curama, malo flertali na šanku sa zgodnim tipom i otišli kući sretni što još uvijek misle da ste privlačni … Reći dragome ili ne? NE, kažu, nikako.

Shopping tajne spadaju u kategoriju normalnih, pa i očekivanih od strane dragoga, sve dok trošite novac za koji on ne zna ili se pravi da ne zna. Ako očistite zajednički račun, to i tako više nije tajna.

Bivši … hmmm, što sve o bivšem treba znati vaš dragi? Što manje, naročito ako taj bivši ima neku čudnu naviku da vas povremeno nazove ili pošalje poruku na Fejsu. Sve dok ne završite na kavi pa u krevetu “za dobra stara vremena”, sadašnji dragi bit će puno sretniji u mraku neznanja.

I da, on ne voli da njuškate po njegovom mobitelu ili računalu. Čak i ako ništa ne skriva, alergičan je na takvo nepovjerenje. Stoga, pazite da se ne izlanete ako ste saznali nešto što niste trebali (a nije njegova nevjera).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...