Postavljen spremnik za prikupljanje odjeće i obuće potrebnima

TEMA U ŽUPANIJSKOM LISTUImate staru ili i ne tako staru odjeću, ali vam je mala, velika, uska, široka, ili vam jednostavno iz nekog razloga ‘nije sjela’ i nećete je nositi nikada. Ne znate kome biste je darovali, ali vam ju se i ne baca. Ukoliko ste u Biogradu, rješenje postoji, ‘demode’ haljine, ‘off’ hlača, kaputa, čete se lako osloboditi i usput pomoći bližnjim potrebnima.

Naime, Gradsko društvo Crvenog križa Biograd na Moru može se pohvaliti novim praktičnim spremnikom tipa kontejnera, koji služi za prikupljanje donirane odjeće i obuće, na neizravan način, no itekako koristan i svima lako pristupačan.

[pullquote align=”left”]Spremnik na predjelu poznatom kao ‘Sedma četa’ postavljen je proteklih dana, a njegova namjena je isključivo prikupljanje odjeće i obuće za potrebite, jer odjeća i obuća koja je nekima višak, drugima može biti –spas u hladnim zimskim uvjetima[/pullquote]Ovaj spremnik na predjelu poznatom kao ‘Sedma četa’ postavljen je, otkrivaju iz Grada, proteklih dana, a njegova namjena je isključivo prikupljanje odjeće i obuće za potrebite, jer odjeća i obuća koja je nekima višak, drugima može biti spas u hladnim zimskim uvjetima.

Prikupljanje robe za tu namjene i do sada je bila naša redovita aktivnost. Ovaj spremnik trebao bi dodatno olakšati prikupljanje robe jer omogućava da građani pripremljenu robu sami odlože na za to predviđeno mjesto, bez da moraju s nama dogovarati preuzimanje i sl.

Spremnik je nabavljen uz pomoć Grada Biograda i uz razumijevanje gradonačelnika Ivana Kneza, na čemu smo veoma zahvalni. Jedino molimo građane da u spremnik odlažu samo uredno pripremljenu robu koju žele nekome pokloniti, te da nikako u njega ne bacaju nepotrebne stvari koje nisu za uporabu, kazala je ravnateljica biogradskog Gradskog društva Crvenog križa Branka Kulaš.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...