U Poličniku starta ‘Kup zahvale 2014.’

Pod pokroviteljstvom Općine Poličnik, u organizaciji tamošnjeg UHDDR-a, u subotu 3. siječnja u Poličniku starta tradicionalni novogodišnji 7. Malonogometni turnir ‘Kup zahvale 2014’. Posebnost tom nadmetanju haklera daje sudjelovanje samo ekipa iz mjesta koja pripadaju općini Poličnik a to su: Poličnik, Briševo, Ninski Dračevac, Murvica, Murvica gornja, Suhovare, Veterani Općine Poličnik, Visočane i Rupalj.

Turnir ukupno 10 sastava će se odigrati po skupinama i to u tri skupine po 3 momčadi jednokružnim sistemom, u polufinale ulaze tri prvoplasirane i najbolja drugoplasirana ekipa. Najbolji pojedinci turnira kao i najbolji sastavi kućama nose pehare i statue organizatora. Izvlačenje parova je u sportskoj dvorani, u Poličniku, u četvrtak, 2. siječnja, u 19:00.

Nakon desetak dana natjecanja po grupama i na kraju kup sistema, lani je naslov uzela postava Poljica Briga. Iako su cijeli turnir odigrali tek s 4 igrača u polju i vratarom, dečki voditelja Ivana Kneževića pokazali su se najumješniji pa su u finalu deklasirali Murvicu gornju rezultatom 7-2. Pri tome se Niko Kojić pet puta upisao u listu strijelaca.

U zanimljivoj i uzbudljivoj utakmici za treće mjesto sastali su se Briševo i Dračevac. Prvi spomenuti su ‘tukli’ 4-3 i tako nastavili vlastitu tradiciju uzimanja ‘bronce’ natjecanja. Najbolji igrač bio je Ivan Knežević-Joe (Poljica brig), najbolji vratar Ivan Knežević (Poljica brig), a najbolji strijelac- Šime Paleka (Murvica gornja). Ekipu prvaka činili su: I. Knežević, I. Knežević-Joe, Š. Knežević i Kojić. Titule su u ranijim izdanjima redom osvajali: 2008.- Rupalj, 2009.- Rupalj, 2010.- Suhovare, 2011.- Suhovare i 2012.- Lovinac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...