Važna pobjeda protiv Kvarnera!

Nova godina je za košarkašice Zadra dobro počela, čak i više nego dobro. Naime, u 12. kolu A1 lige košarkašica upisale su pobjedničke bodove. Savladale su ekipu ŽKK Kvarnera rezultatom 78:42. Od samog starta Zadranke su bile dominantnije, a već su nakon prve četvrtine vodile 19:13. Do poluvremena se još i vodila borba s obje strane, ali rezultat poluvremena od 39:25 već je davao ozbiljne naznake za novu pobjedu Mazijinih igračica.

Nastavak igre je to i dokazao, a Zadranke su treću četvrtinu dobile rezultatom 24:8, odnosno 63:33. Puna mala dvorana na Višnjiku i glasno bodrenje posjetitelja samo je dodatno motiviralo Zadranke da pečatiraju ovaj susret s konačnih 78:42. Trenerica ekipa Zadra, Marija Mazija, nije krila zadovoljstvo ostvarenom pobjedom te je možda i po prvi puta otvoreno govorila o potpuno zadovoljstvu kad je riječ o angažmanu svojih cura.

Odigrali smo fantastičnu utakmicu. Ovo je plod rada i preko praznika, praktički i imali slobodno. Blagdane nismo spajali i radilo se cijelo vrijeme. Uspjeli smo sve dobro realizirati. Bojala sam se zonske igre, ali smo vježbali i to. Otvorio se šut, pogađali smo iz nemogućeg. Nadam se da ćemo i ubuduće imati ovakav pristup igri, a u tom slučaju možemo parirati svima, zaključila je Mazija.

ŽKK ZADAR : ŽKK KVARNER 78:42

(19:13, 20:12, 24:8, 15:9)

ŽKK Zadar: Štrmelj 10, Baždarić 2, Erlsan M. 5, Marin 17, Sikirić 11, Nikpalj 13, Erslan A. 14, Bodrožić 4, Dražević V., Radovčić 2, Pavičić, Dražević N.

ŽKK Kvarner: Perić 5, Marošević Martina, Božić 4, Đikić 5, Mršić 2, Kovačević 15, Hajdin, Miličević 4, Toone, Tomić 7, Milković, Marošević Maja.

[nggallery id=509]

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...