Nakon teksta Antene Zadar, Nina Badrić osobno urgirala: “Ja nisam humanitarka!”

Pjevačica koja je osim po osebujnom glasu, poznata i kao velika humanitarka, Nina Badrić, prije desetak dana vrlo se loše, štoviše i iznimno ružno, našalila i izrugala s evidentno bolesnom djevojkom, postavivši na svoj Instagram profil fotografiju “selfie” iste te nepoznate djevojke.

Riječ je o djevojci koja, kako je vidljivo iz fotografije, nije, najvjerojatnije iz Hrvatske, te je svakako riječ o djevojci koja evidentno boluje od nekoliko poremećaja u razvoju. Sve to, zapravo, ne umanjuje činjenicu ovog gnjusnog poteza same Nine Badrić, čiji opis fotografije se može protumačiti kao – “plačem od smijeha i ne mogu to gledati”.

Nina Badrić - instagram 01

Nakon što ju je novinar Antene Zadar, inače i autor ovog teksta, upozorio kako je njen post zapravo sramotan i nikako poželjan za pjevačicu koja je niz puta iskazala svoju podršku UNICEF-ovim programima, nebrojeno puta sudjelovala u humanitarnim projektima i koncertima organiziranim diljem Hrvatske pa i susjednih zemalja, ista je novinara blokirala te nekoliko minuta nakon toga obrisala spornu fotografiju.

Zabilježen izgled Instagram profila Nine Badrić vidljiv je iznad, dok su “ekrani” blokiranog novinara i uklonjene fotografije vidljivi ispod.

Nina Badrić - instagram - blokiran profil

Idu li po vama humanost i izrugivanje bolesne djece zajedno – zaključite sami…

 

Nina Badrić

Nina Badrić urgirala i neovlašteno snimala razgovor: “Ja nisam humanitarka!”

Nepunih sat vremena nakon objave teksta na našem portalu kako je velika humanitarka Nina Badrić na Instagramu izrugivala bolesno dijete, glavnog urednika našeg portala nazvala je sa skrivenog broja, osobno, Nina Badrić, tražeći objašnjenje i namjeru naše medijske kuće za objavu iste priče.

Međutim, na naše traženje da objasni zašto je spornu fotografiju postavila na svoj Instagram profil te nakon upozorenja našeg novinara kako to isto ne priliči osobi njenog kalibra i u konačnici humanitarki, ista je izjavila:

Osim mene na mom Instagram profilu radi još nekoliko ljudi. Ja nisam nikakva humanitarka!, rekla je sama Nina Badrić, nakon čega nas je obavijestila kako neovlašteno snima razgovor s našom redakcijom.

Na traženje našeg glavnog urednika da nam dostavi demantij ili priopćenje s objašnjenjem zašto je istu fotografiju objavila, odgovorila je kako se ona nema kome opravdavati jer je iza nje 20 godina karijere i njeni prijatelji znaju da nije htjela nikoga uvrijediti.

 

Priprema izjavu za srpske medije ali ne i hrvatske?

Kako doznajemo iz uredništva Kurira, glasnogovornica Nine Badrić najavila je očitovanje priopćenjem, koje smo, podsjetimo, tražili i mi pa je sama pjevačica rekla da ga neće slati.

Iz svega proizlazi kako je spomenutoj srpsko tržište puno važnije od hrvatskog, za koje očigledno priopćenja neće biti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...