Besplatni gradski Wi-Fi širi se na otoke i trajektne luke

Iako je pokrivenost gradske bežične internetske mreže relativno dobra na Poluotoku, dakle, u samom srcu grada, ona bi se u narednom vremenu, kako doznajemo, mogla proširiti. I to ne samo na dodatne površine gradskog teritorija, već na otoke.

Osim postavljanja smeđe turističke signalizacije diljem Poluotoka, koje su jedna od opsežnih mjera najavljenih za provedbu do turističke sezone, a sve u smislu kvalitetnijeg prihvata i orijentacije gostiju, spomenuta nadogradnja bežične mreže također je jedna od ključnih točaka ovog plana.

Koliko to tehnički bude moguće, proširit ćemo pokrivenost gradskom mrežom na otoke, točnije na trajektna pristaništa i luke, pojasnio je nadležni pročelnik u Gradu, Alan Kociper.

Naravno, cijeli projekt proširenja izvršit će se sukladno tehničkim mogućnostima na samom terenu, no vjeruje se kako će nadogradnja zaživjeti već do početka turističke sezone.

Podsjetimo, kako smo o tome i ranije pisali, Grad Zadar ustupio je interni Portal tvrtki Media ZD, koja bi trebala kvalitetno prezentirati sve informacije o gradu ali i budućim događanjima u svojstvu svojevrsnog servisno-informativnog centra ili vodiča.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...