Kako znati da je stvarno lud za vama

Ako i vaš dragi spada u one koji bi radije otišli zubaru na vađenje korijena zuba nego rekli Volim te, obratite pažnju na druge male znakove pažnje koji vam to zapravo govore puno jasnije nego da vam kaže čarobne dvije riječi sto puta dnevno.

Primjerice, strastven i dug poljubac, pogotovo ako se često događa jasno vam daje do znanja da ste mu puno važniji od kratke avanture. Kad uz to primjetite da vam njegovi prijatelji ugađaju, budite sigurni da dobro znaju koliko mu stvarno značite, možda čak i bolje od vas.

Kad smo već kod poljubaca, pogledajte ga nakon što ga doobro poljubite – ozareno lice ne treba riječi, dovoljno govori samo. Jedan od važnijih znakova ljubavi može se prepoznati u razgovoru – pozorno slušanje i praćenje vašeg izlaganja koje se može pročitati iz govora tijela (nagnut naprijed, klima glavom, gleda vas u oči) daje vam to znanja da ste mu jako važni

Od ostalih neverbalnih znakova koji vam puno govore vrijedi spomenuti često pogledavanje i osmijeh kad ste u većem društvu ili čvrsto držanje za ruku na javnim mjestima i spontano dodirivanje, a ako pritom i prolazi rukom kroz kosu, možete biti sigurni da ste mu u srcu.

Kad svemu ovom pribrojite, primjerice, poticanje na zajedničke aktivnosti s njegove strane i one čarobne trenutke kad shvatite da neke stvari radite potpuno isto, neće vam biti potrebna verbalna potvrda njegove ljubavi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...