Mame iz Zadra i Zadrani kupuju malom Zadraninu bicikl za rođendan

Mama i Zadar. Teško da ima riječi koje nama u Donatovu metropolisu bolje u samo dvije riječi opisuju široko ljudsko srce i veliku ljubav. Kada se spoje u jedno, onda možete tek zamisliti količinu plemenitosti i dobrote kakva se nudi, požrtvovno, neumorno i bez uvjeta…

[pullquote align=”left”]U trgovini Hervis otvoren je račun na koji svaka osoba dobra srca tijekom sljedeća dva tjedna može uplatiti određeni iznos prema svojim financijskim mogućnostima i na taj način pomoći tome da jedan naš mali sugrađanin proslavi rođendan – na dvama kotačima[/pullquote]Dakle, sada već naširoko poznata skupina mama, njih trenutačno tisuću i pol, s područja Zadarske županije organiziranih na društvenoj mreži Facebook pod imenom Mame iz Zadra, priprema novu humanitarnu akciju, uz potporu tvrtke Hervis, čija je prodavaonica smještena u trgovačkom centru Supernova. Konkretno, za cilj su postavili uljepšati rođendan jednom dječaku čija samohrana majka to ne može učiniti na isti način, a da ispuni želju i san sina.

Naime, skromni dječak nije, kao što to čini veliki broj njegovih vršnjaka, poželio i sanjao uz rođendansku tortu računalo ili najnoviji iPhone, već jedan jednostavan, sasvim jednostavan bicikl na dva kola. U trgovini Hervis u petak, 21. veljače, otvoren je račun na koji svaka osoba dobra srca tijekom sljedeća dva tjedna može uplatiti određeni iznos prema svojim financijskim mogućnostima i na taj način pomoći, uz sudjelovanje i djelatnika trgovine Hervis, tome da jedan naš mali sugrađanin proslavi rođendan – na dvama kotačima.

Poznato je kako su Zadrani oduvijek bili velikog srca, pa nema niti najmanjih sumnji kako će tako biti i sada. Naravno, iznos pojedinačne donacije je potpuno nebitan. Bitna je barem iskazana namjera, a ona je napose uz Kalelargu uvijek bila neupitna…

Mama iz Zadra, uvjerene su u novi uspješan humanitaran zadatak, nakon što su u proteklih mjesec-dva dana darovali rodilište u Općoj bolnici i Dom za odgoj djece i mladeži Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...