MK “Beštije” i prijatelji daju krv u spomen na “Grunfa”

‘Beštije’ i prijatelji iz Zadra u suradnji sa aktivom DDK župe sv. Ivana Krstitelja organiziraju akciju dobrovoljnog darivanja krvi, u ponedjeljak 10. veljače, u prostorijama crkve na Relji, u Glagoljaškoj ulici 3, s početkom u 16.00 sati.

Po završetku akcije, ukoliko se ukaže prilika, planiran je i kratki ‘defile motorima’ kroz grad, nakon čega slijedi prigodni domjenak za sve darivatelje u klupskim prostorijama.

[pullquote align=”right”]Marijan Božičev kojega su mnogi kolege diljem zemlje poznavali pod nadimkom Grunf, bio je među najvjernijim i najaktivnijim članovima poznatog zadarskog motociklističkog kluba[/pullquote]I 13. po redu humana akcija organizira se u spomen na legendarnog člana MK Beštije, tragično preminulog Marijana Božičeva- Grunfa.

Pozivamo sve članove aktiva kao i buduće darivatelje, prijatelje, poznanike i sve ljude dobre volje koji su se spremni odazvati da se priključe u ovoj humanitarnoj akciji kako bi bila što uspješnija, poručili su iz aktiva moto – kluba.

Marijan Božičev kojega su mnogi kolege diljem zemlje poznavali pod nadimkom Grunf, bio je među najvjernijim i najaktivnijim članovima poznatog zadarskog motociklističkog kluba čiji je 2006. bio i suosnivač. Preminuo je u rujnu 2010. godine u Općoj bolnici nakon prometne nesreće koju je u Ulici Hrvatskog sabora doživio na motociklu koji je zapravo i obilježio njegov kratki život te mu bio velika ljubav i strast.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...